EGS Projects - De partner voor duurzame projecten

Zonnepanelen

Ontdek de voordelen en eigenschappen

Een waardevolle investering in een duurzame toekomst

Voor niets gaat de zon op, en daar wilt u maximaal van kunnen profiteren. Duurzaam investeren in zonnepanelen levert u dan ook gegarandeerd een forse vermindering van uw energiefactuur op gedurende een periode van minstens 20 jaar. Wist u trouwens dat een zonnepaneelinstallatie gemiddeld op 5 jaar terugverdiend wordt? Een investering die dus zeker de moeite waard is!

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Meer dan ooit zijn zonnepanelen een rendabele investering. Dit heeft te maken met de steeds stijgende energiekosten in België. Door zelf stroom te produceren, bespaart u heel wat tegenover de prijs van de stroom die u afneemt van het elektriciteitsnet.

Daarnaast zijn er verschillende combinaties mogelijk: de zonnepanelen van EGS Projects zijn gemakkelijk te koppelen met andere energieoplossingen.

Waar kunt u bij ons van profiteren?

Hoge kwaliteit

Onze panelen zijn uitvoerig getest in ons eigen labo en worden vervaardigd uit componenten van de hoogste kwaliteit. Dankzij kwalitatieve half-cell technologie uit Japan hebben onze panelen een rendement van maar liefst 21%!

Duidelijke offerte

Als u bij ons een vrij­blijven­de offer­te aan­vraagt, geven wij u in­zicht in alle kost­en die er­bij kom­en kijk­en. Wij geven u een duidelijk overzicht wat u mag verwachten van uw installatie. Van kosten tot de totale opbrengst, onze offerte ver­telt een compleet ver­haal.

Toekomstgericht verbruik
Onze zonnepaneelinstallaties worden voorzien van omvormers die het mogelijk maken om uw installatie nu of in de toekomst uit te breiden met een thuisbatterij of laadpaal. Zo kan nog meer profiteren van uw opgewekte energie!

Kiezen voor de zonnepanelen van EGS Projects

Bij EGS Projects verzorgen we uw zonne-installatie werkelijk van A tot Z.

Premies aanvragen

Bij ons hoeft u zich geen zorg­en te mak­en over het aan­vrag­en van de premies waar u recht op heeft. Wij regelen het admini­strat­ieve werk, zo­dat u zorgeloos kunt ge­niet­en van de voor­del­en van zelf-op­gewek­te energie.

Aanmelding​ regelen

Onze experts breng­en de aan­meld­ing van uw zonne-instal­latie bij Fluvius in orde en zorg­en voor een soepele en foutloze afhandeling.

Verzorgde installatie

Wij zorgen ervoor dat uw project wordt geïnstalleerd met het nodige oog voor detail. Zo zorgen onze gekwalificeerde plaatsers ervoor dat uw installatie perfect werkend is bij oplevering.

Nazorg

Dankzij onze proactieve monitoring van uw installatie, kunnen we snel ingrijpen. Zo wordt u volledig ontzorgd nà de oplevering van de installatie.

Zonnepanelen op maat van uw verbruik?

Enkel zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit

Onze krachtige zonnepanelen zetten de energie van de zon om in bruikbare stroom in huis. Daarmee bent u in één oogopslag minder afhankelijk van het energienet en van schommelende energieprijzen.

Zet samen met duizenden andere Belgen de stap naar zonne-energie.

Bewezen robuust
Onze zonnepanelen zijn uitgebreid getest op kwaliteit, levensduur en een uitmuntende opbrengst. Dat is belangrijk, want investeren in zonnepanelen is een grote stap. Die stap willen we samen met u zo laagdrempelig en interessant mogelijk maken.

Hoog piekvermogen
U geniet van een hoge opbrengst vanaf de eerste dag. Het piekvermogen van onze zonnepanelen, van maar liefst 87%, biedt de beste combinatie van kwaliteit en prijs. Bovendien resulteert het hoge piekvermogen van de zonnepanelen in een bijzonder korte terugverdientijd.

Lange levensduur
Ook over 25 jaar nog steeds 87% rendement door onze vermogensgarantie. Daardoor profiteert u nu, morgen en over jaren nog steeds van maximale opbrengst uit uw investering.

We kiezen resoluut voor het merk Aton Solar

Getest en gekeurd in België!

Hoog­kwalitatieve omvormers

Wij werken met de hoogkwalitatieve, hybride omvormers die perfect passen bij uw zonnepaneelinstallatie én die bovendien compatibel zijn met een thuisbatterij.

Wat doet een omvormer?

Een omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom – opgewekt door uw zonnepanelen – wordt omgezet in wisselstroom.

Die wisselstroom gebruikt u vervolgens bijvoorbeeld om  de vaatwasser en wasmachine te laten draaien.

Omvormers optimaliseren bovendien uw de energieopbrengst, zodat uw zonnepaneelinstallatie maximaal benut wordt.

We werken met deze merken voor onze omvormers

Getest en Synergrid C10/26 gekeurd in België!

Vraag uw offerte aan

Ga voor een duurzame en slimme investering in uw woning en vraag uw offerte op maat aan.

Wij geven u een gedetailleerd beeld van alle kosten en vertellen u uitgebreid over wat u kunt verwachten van uw installatie.

Op zoek naar een andere duurzame oplossing binnen de EGS Group?

Ontdek ook onze andere diensten voor particulieren en bedrijven!
Waaronder airco’s, warmtepompen, warmtepompboilers, domotica, smarthome installaties en elektriciteitswerken!

Zonne­panel­en, batterij­opslag en laad­pal­en voor bedrijv­en

Zonne­panel­en, thuis­batterij­en en laad­pal­en voor parti­cul­ieren

Elektriciteits­werken en domo­tica / smart home voor particulieren en bedrijven

Heeft u nog vragen?

In onze FAQ vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen. Graag liever persoonlijk contact? Contacteer ons dan via het contactformulier.

Onze experts staan klaar om naar u te luisteren en u verder te helpen!

Wenst u meer informatie over EGS Projects of heeft u een vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier.

Onze experts staan klaar om naar u te luisteren en u verder te helpen!

Contacteer ons!