EGS Projects - De partner voor duurzame projecten

Uw specialist in groene energie

EGS Projects maakt deel uit van de EGS Group. Op deze manier zijn wij in staat om via onze verschillende takken zowel particulieren en bedrijven optimaal te helpen met hun investering in een groenere toekomst.

Wij combineren verschillende diensten en installaties en stemmen deze nauwgezet op elkaar af. Zo doen we er alles aan om het rendement van uw investering te verhogen en geniet u van een kortere terugverdientijd. Op maat van elke klant en situatie werken wij een sterk technisch voorstel uit. Onze commerciële medewerkers vormen daarbij uw persoonlijk en rechtstreeks aanspreekpunt.

Zo bieden wij een totaaloplossing van zonnepanelenthuisbatterijen en laadpalen om uw woning zo efficiënt mogelijk te laten profiteren van groene energie.

Together we make the difference!

Over ons

Onze waarden

Klantgerichtheid

Wij engageren ons om aan uw wensen en behoeften tegemoet te komen.

Transparantie

Wij zeggen waar het op staat en communiceren duidelijk en transparant.

Duurzaamheid

We streven naar innovatie in duurzame en milieuvriendelijke energiebronnen.

1. Klantgerichtheid

De klant centraal

  • Eenvoud loont: ons aanbod is eenvoudig en helder, we verzorgen uw project van A tot Z. Geen verrassingen, kleine lettertjes of wijzigingen nadat de overeenkomst is beklonken.
  • Klant op plaats één: wij denken met u mee en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Van offerte tot onderhoud, wij regelen het!
  • Focus op innovatie: wij zorgen ervoor dat uw installatie beschikt over de meest efficiënte, betrouwbare en vernieuwende oplossingen die de markt te bieden heeft voor uw project.

2. Transparantie

Betrouwbaar & volledig

  • Geen geheimen: vanaf de eerste kennismaking willen wij ervoor zorgen dat u weet waar u aan begint, van het eerste offertevoorstel tot de uitvoering en onderhoud. Wij houden niks achter en vertellen u exact waar u zich aan mag verwachten qua service en kosten.
  • Volledig: van het totale kostenplaatje tot de opbrengst van de oplossingen die u wenst te implementeren. Wij vertellen u de exacte cijfers zodat u exact weet waar u aan begint. Bij ons mag u zeker zijn dat wat wij u beloven wordt geleverd!
  • Betrouwbaar: van onze communicatie tot service. Wij streven er elke dag naar om diensten te leveren waar u op kunt rekenen. Of het nu gaat om een vraag of een probleem, bij ons kunt u altijd terecht.

3. Duurzaamheid

Innovatie en efficiëntie

  • Innovatie: wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en verbeterende oplossingen om de wereld duurzamer te maken. Dit doen we door te werken met innoverende partners en in te zetten op eigen onderzoek.
  • Efficiëntie: door onze vestigingen te verdelen over Vlaanderen, kunnen wij u beter bedienen, maar beperken wij ook onze ecologische voetafdruk door zo lokaal mogelijk te kunnen werken.
  • Zelfverbetering: al onze vestigingen zijn van zonnepanelen en airco’s voorzien. Door samen te werken met VOKA streven we er tevens naar om het duurzaamheidscharter van de WHO binnen te halen. We hebben bovendien onze afvalstromen geanalyseerd om de duurzaamheid en efficiëntie van verschillende hergebruikmethoden te verbeteren.

Op zoek naar een andere duurzame oplossing binnen de EGS Group?

Ontdek ook onze andere diensten voor particulieren en bedrijven!
Waaronder airco’s, warmtepompen, warmtepompboilers, domotica, smarthome installaties en elektriciteitswerken!

Zonne­panel­en, batterij­opslag en laad­pal­en voor bedrijv­en

Zonne­panel­en, thuis­batterij­en en laad­pal­en voor parti­cul­ieren

Elektriciteits­werken en domo­tica / smart home voor particulieren en bedrijven