EGS Projects - De partner voor duurzame projecten

Vraag uw offerte aan

De eerste stap naar een duurzame investering

Vraag uw offerte op maat aan en ontdek hoe u kunt besparen op uw energiefactuur.

Samen zetten we de stap naar een groenere toekomst!

Of contacteer ons

Ons team van experten en installateurs staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar infor­matie over onze werking, de kosten en op­brengsten van duur­zame energie of u wilt weten wat voor u speci­fiek de beste optie is, wij zijn hier om uw vragen te beant­woorden.

U kan ons altijd be­reiken via ons telefoon­nummer, per mail of via het contact­formulier op deze pagina. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

We kijken er­naar uit om samen met u te werken aan een duur­zame toekomst!

Onze werkwijze

Ontdek hoe de aanvraag van tot de uiteindelijke installatie van uw zonnepanelen, thuisbatterijen en/of laadpalen bij ons verloopt.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Een EGS Projects expert komt bij u langs.

  • Eerst bespreken we een installatie die bij u past, gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen.
  • Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan.
  • Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat​

Op basis van de voorgaande gesprekken, gaan we voor u aan de slag. Bij EGS Projects kunt u rekenen op een gedetailleerde offerte en berekeningen op maat, zodat u duidelijk geïnformeerd bent en de juiste beslissing kunt maken.

04. De installateur komt langs

Bij goedkeuring, zullen we met u afstemmen wanneer de installatie kan plaatsvinden. De installatie duurt doorgaans een dag. Onze adviseurs houden vervolgens contact met u en geven advies over het onderhoud.