Groene energie, actueler dan ooit!

30 JAAR GARANTIE op product- en vermogen (Solarwatt)

Ongeacht de steunvermindering blijft investeren in groene energie een goede zaak voor uw portefeuille en het milieu.

OFFERTE

30 JAAR
GARANTIE!
Op product- en
vermogen
(Aton Glas/Glas)

OPENSTAANDE VACATURE: INSTALLATIEMONTEUR ZONNEPANELEN
Verstuur je CV naar info@egsprojects.be

Waarom groene energie van EGS?

Met de aankoop van groene energie producerende producten koopt u onafhankelijkheid, autonomie. Het maakt niet meer uit of de energieprijzen stijgen. U gebruikt uw eigen, goedkope stroom.
Onze experts staan te uwer beschikking om, aan de hand van uw gebruik en wensen, een project voor te stellen dat het beste past bij uw situatie en budget.

EGS Projects begeleidt u bij uw project en zorgt voor een complete service van A tot Z: advies, installatie door gekwalificeerde vakmensen, keuring, administratieve formaliteiten (subsidies) en service na verkoop.

U kunt bij ons terecht voor onderstaande producten:

  1. Zonnepanelen
  2. Laadpalen
  3. Batterijen
  4. Warmtepomp/airco
  5. Warmtepompboiler

Wij regelen voor u de levering en de plaatsing van onze producten en dit zowel voor particulieren, KMO’s, openbare diensten als grotere bedrijven.

Nieuws

Premie 2021 aanvragen? Let op! 29/10/2021

Digitale meter

Bent u van plan een thuisbatterij te plaatsen of heeft u al een thuisbatterij en wil u hiervoor in 2021 een premie aanvragen? Dan kan u het best nú uw digitale meter aanvragen via ... Lees meer

Vragen over zonnepanelen

Blijf niet zitten met uw vragen!

Vraagt u zich af wat de terugverdientijd van zonnepanelen is, hoeveel elektriciteit ze voor u kunnen opleveren of wat de voordelen van een warmtepomp zijn?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Maak een afspraak en één van onze medewerkers komt bij u langs. Hij zal uw persoonlijke situatie bekijken en u een gericht advies geven. U krijgt vervolgens een offerte op maat (zonder aankoopverplichting). Neem contact op voor een afspraak.